Søk
Close this search box.
Veglo Gørbitzgate Bad

Oppdrag

Kunden ønsket å fornye sitt gamle bad fra 90-talls-stil til et moderne, men stilriktig til bygningen fra 1920-tallet. Her var ønsket historiske fliser og duse farger. Kupler hengende i taket lik kuppel på et separat toalett var også et sterkt ønske sammen med nytt blyglassvindu. Alle ønskene gikk det an å oppfylle!

Arbeid utført av Vinderen Bad. Produkter fra Bella fliser, NorDesign og AltiGlass.

Uttalelse fra kunde

Mitt nye bad som jeg er veldig fornøyd med. Monica har tegnet og satt sammen en fargepalett som harmonerer perfekt med leilighetens øvrige rom. Et topp moderne bad som samtidig har bevart estetikk fra tidligere tider. Valg av fliser, møbler og armatur gir rommet et rolig preg, og det lille vinduet er blitt et vakkert blikkfang. Belysningen med takpendler og lys over speilskap dekker behovet for lys. Er veldig fornøyd med samarbeidet på alle tidspunkt i prosessen av renoveringen.

Mitt nye bad som jeg er veldig fornøyd med. Monica har tegnet og satt sammen en fargepalett som harmonerer perfekt med leilighetens øvrige rom. Et topp moderne bad som samtidig har bevart estetikk fra tidligere tider. Valg av fliser, møbler og armatur gir rommet et rolig preg, og det lille vinduet er blitt et vakkert blikkfang.

Belysningen med takpendler og lys over speilskap dekker behovet for lys.

Er veldig fornøyd med samarbeidet på alle tidspunkt i prosessen av renoveringen.

Etter

Før

Flere
prosjekter