Søk
Close this search box.
Fornyet bad på Frogner

Oppdrag Bad på Frogner

Dette badet var trangt og upraktisk, med fliser og innredning av eldre dato. En fornying her ville gjøre en stor forskjell.

Badekar ble fjernet, noe som bidro til en luftigere følelse. Dusjdører, 80×80, som kan slås innover gjør også følelsen av romslighet større. For å ivareta bygårdens stil, ble det valgt en type historiske fliser på gulvet og noen duse beige på veggen. Flisene på gulvet heter Bondi fra Bella og er en porcelenato-variant som ikke trenger vedlikehold og passer utmerket på et bad. Innredningen fra Idea group, også fra Bella, i egen valgt NCS-farge. Her med grepsløse skuffer, også en praktisk detalj på et mindre bad; ikke noen håndtak som stikker ut.

Speilet er laget av glassmester og lampene er montert direkte på dette. 4 stk Mini Glo-ball fra Flos, levert av Christiania belysning. Disse lampene fungerer maksimalt; et lys som ikke gir noe gjenskinn eller refleks, et perfekt sminkespeil.

Til slutt, et stilig, lunt, varmt og funksjonelt bad med en fin helhet som gjør at badet føles større enn det er.

Uttalelse fra kunde

Vi besluttet å bruke Vinderen Bad for totalrenovering av bad i en eldre leilighet på Frogner.
Vinderen Bad anbefalte Monica Sagstuen som interiør konsulent i utforming av badet.

Monica brukte første møtet for å forstå hvilket utrykk vi ville ha og hva badet skulle inneholde. Hennes forslag traff våre preferanser godt og badet ble konstruert som foreslått som var i tråd med leilighetens utrykk forøvrig.

Monica fulgte opp prosessen med Vinderen Bad underveis. Samarbeidet med Monica sikret gode valg og sparte oss for mye tid i utvelgelsesprosessen. Vi brukte Monica også til nytt gulv i yttergang og nye gardiner og tepper og er veldig fornøyd med resultatet.

Mvh Eirik & Kjersti 

Veldig fornøyd med både design, materialer og håndverkere.

Mitt nye bad som jeg er veldig fornøyd med. Monica har tegnet og satt sammen en fargepalett som harmonerer perfekt med leilighetens øvrige rom. Et topp moderne bad som samtidig har bevart estetikk fra tidligere tider. Valg av fliser, møbler og armatur gir rommet et rolig preg, og det lille vinduet er blitt et vakkert blikkfang.

Belysningen med takpendler og lys over speilskap dekker behovet for lys.

Er veldig fornøyd med samarbeidet på alle tidspunkt i prosessen av renoveringen.

Etter

Fliser fra Bella i Tønsberg, på gulvet Bondi og på veggene modell Light 60×60. Innredning også Bella, modell fra Idea time i egen farge. Benkeplate med nedfelt vask i kvarts-materiale.

Speil levert av glassmester. Lamper fra Christiania belysning, Mini Glo-ball fra Flos, montert direkte på speilet. Dusj, kraner og håndkletørkere levert av INR og Tapwell.

Før

Flere
prosjekter