Søk
Close this search box.
Kårbolig i Hedrum

Her var det en del upraktiske løsninger som kunden sårt trengte hjelp til å løse.

Spisestuen inneholdt et flott gammelt møblement som de ønsket å beholde, men det tok altfor stor plass i den delen av stuen det sto i. TV-stuen var mørk og «rotete» og vi måtte se på nye løsninger og funksjoner her.

Jeg foreslo at spisestue og tv-stue byttet plass. Og slik ble det! Spisestuen kom nå virkelig til sin rett. Karnappet ble mer synlig, lyset strømmet mer inn og siden kjøkkenet ligger ved siden av dette rommet ble det også mer praktisk å ha spisestuen her. Nå sitter familien lenger til bords når de har gjester, plassen er større og ingen trenger å flytte seg når noen skal forbi. Her er det trivelig å være.

Også tv-stuen fikk et mye koseligere preg og her kan man trekke seg litt tilbake å slenge bena i sofaen og det føles litt mer som å sitte i en koselig hule, ikke ved et stort karnappvindu som måtte dekkes til når man så på tv.

Hovedstuen ligger mellom disse to rommene, i en åpen løsning alt sammen, og denne har også, med en del nye møbler, virkelig blitt et blikkfang.

I tillegg ble gulv, vegger og tak fornyet kun med farger. Takbjelkene og den ene veggen i tv-stua ble malt med Jotuns Anonymous – en gulgrønn-beige farge som passet til et teppe de skulle ta vare på. Det er imidlertid byttet ut senere, men står fortsatt godt til det de har/har kjøpt nytt. Møbler i tv-stue og hovedstue er fra Slettvoll. Veggene er malt i fargen Lotus og gulvene, som var furugulv, er malt hvite.

En total forandring med tanke på endrede funksjoner, farger og møbler som kunden er veldig fornøyd med.

Etter

Før

Flere
prosjekter