Søk
Close this search box.

Interiørdesign av Monica Sagstuen

Hos Sagstuen interiør løses dine utfordringer når du står fast og ikke vet helt hvordan akkurat din bolig bør se ut, hvilke løsninger skal jeg gå for. Hvor finner jeg møblene, belysningen, muligheten til å rive vegger, endre bruksområde osv? Her får du den beste veiledningen i ditt oppussingsprosjekt eller til et nybygg – fra A-Å.

Jeg er lidenskapelig opptatt av at et hjem skal være personlig og funksjonelt, år etter år. Hvert oppdrag er unikt; kundens drømmer og preferanser skal oppfylles.

Et hjem må være praktisk og utformet etter brukernes mange ulike behov, også der plassen er begrenset. For å komme fram til et vellykket resultat må det nøye planlegging til for så å gå gjennom prosjektet med kunden.

Når planen er foreslått og godkjent kan selve oppdraget iverksettes – oppussingen kan starte.
For meg er det av største viktighet å spille på lag med kunden slik at det blir akkurat slik man har drømt om.
Neste steg er håndverkere; her kan jeg videreformidle rørlegger, snekker, elektriker, maler m.m

Jeg er også opptatt av at boligen skal inneholde møbler og gjenstander som allerede finnes og kan gjenbrukes i tillegg til noe fornying. Kanskje kan møbler trekkes om, kanskje kan de finne en ny plass i huset – gjenbruk er viktig for å få en personlig stil. Bevegelsesmønster og lys er også viktige elementer det må tas hensyn til.

Farger, om de er duse eller sterke, betyr veldig mye. Vi blir glade av farger og det å skape nyanser innenfor dette feltet kan gi utrolige resultater.

Ta kontakt så finner vi en løsning som passer deg.

Siste referanser

Bolig i Tønsberg

Her ble det slått ut en vegg for å få en luftig og åpen løsning med spiseplass og salong i ett. Kjøkken er levert av